Visste du att...
6.5

Minigolf 3D

Är minigolf något du längtar till varje sommar? Nu kan du spela året runt på din mobil.

Minigolf är en sån där aktivitet som nästan alltid frustrerar mig, det är alltid någon bana som ställer till det. Bollen bara vägrar åka ner i det där röret som ledet till banans slut där hålet är. Åtta slag senare så får jag ge upp och inse att jag är rätt kass på minigolf. Nu har jag belönats med chansen att nå till den irriterande känslan på min mobiltelefon, det genom spelet Minigolf 3D.

I spelet får man spela minigolf rätt och slätt, det gäller att sätta bollen i hålet och banorna har varierande svårighetsgrad. Det lätta upplägget gör att det är enkelt att komma igång med spelet och när den där irritationen kommer kan man alltid sluta ett tag – för förr eller senare blir man sugen på att spela igen. Ett nytt irritationsmoment kommer dock upp, det är att man kan slå enormt hårt och så skulle det aldrig någonsin vara i verkligheten. Klart det är ett spel, men man kan misslyckas ganska lätt och skicka iväg bollen som om man gjort ett utslaget i långgolf.

Spelet ser helt okej ut och i måttliga mängder är det underhållande. Jag tar upp det och spelar det lite då och då, främst för att det går snabbt att spela en bana i väntan på ett möte eller så.