Visste du att...

Fashion Dreamer Nintendo Switch den 3 november

Fashion Dreamer släpps den 3 november

Marvelous Europe utannonserade idag att modespelet Fashion Dreamer, utvecklat av Syn Sophia kommer att lanseras exklusivt till Nintendo Switch i Europa den 3 november och att en fysisk utgåva av spelet kommer att finnas tillgänglig.

Mode på modet
I Fashion Dreamer kommer modefantasier till liv och vem som helst kan bli den ultimata trendsättaren. Fashion Dreamer är ett kreativt spel där spelarna kan uttrycka sin unika stil med hjälp av sin avatar, en så kallad Muse. Designers kan skapa sina egna ikoniska stilar, allt från mysiga vardagskläder till chic couture, och välja bland hundratals alternativ som kan anpassas för att skapa en verkligt unik stil.

När du har hittat din egen stil kan du visa upp dina senaste val i olika områden, så kallade Cocoons. Där kan du också utforska inspirerande nytt mode från andra spelare oavsett om du spelar online eller offline eller visa upp dem i ditt showroom för att få ännu mer uppmärksamhet och Likes. Du kan också öka ditt inflytande genom att klara av designutmaningar och låsa upp ännu fler alternativ för att lyfta ditt varumärke. Med asynkron multiplayer är Eves värld bebodd av designers från hela världen, så att du kan hitta inspiration eller få Likes för dina mest ikoniska mästerverk.

Som modeorakel kan man…

Skapa nya stilar för att få Likes
Det virtuella rummet är fullt av modefans som alltid är på jakt efter ny inspiration. Blända dem med nya stilar för att få deras Likes och växa som en ikonisk modeinfluencer!

Skicka Likes för att få nya plagg
Ser du en Muse med oklanderlig smak? Låt dem veta! Genom att ge en Like kan designers använda deras modeplagg inte bara för sig själva, utan också när de rekommenderar kläder till andra.

Bygg ett varumärke
När du designar nya kläder och accessoarer är det bara fantasin som sätter gränser! Använd dig av över 1400 olika objekt när du skapar dina favoritstilar och färger för en verkligt unik känsla.

Interagera online med andra över hela världen
Genom att ansluta Eve till internet öppnas en värld av modemöjligheter. Andra kommer att besöka anslutna världar så att designers kan få tag på de kläder de bär för sig själva eller leta efter inspiration. Allas design kan göra dem till nästa internationella sensation!

En ovanligt lång trailer finns att beskåda nedan.