Visste du att...

Fatsharks Vermintide 2 fyller 4 år

Warhammer Vermintide 2 Fatshark

Warhammer Vermintide 2 fyller år

Det var fyra år sedan Fatsharks uppföljare såg dagens ljus för första gången. Eller i alla fall sedan det lanserades.

Hipp hipp hurra
Sverige är ett spelutvecklarcentrum och det är få länder som lyckas så bra när det gäller att göra storsäljande spel – speciellt om man räknar till hur litet landet är. Ett av dessa framgångsrika spel är Vermintide 2 som nu alltså firar fyra år.

Vermintide 2 firar fyra år på en och samma dag för alla sina versioner, men det är egentligen PC-spelet som släpptes i mars 2018. Xbox One och Playstation 4 fick vänta lite längre. Men allt firas på en och samma dag. Firandet innehåller en temporär bana som kan spelas fram till den 20:e mars och under perioden kommer lite uppdateringar att släppas.

Fatshark jobbar förutom med Vermintide 2 även på Warhammer 40,000: Darktide som kommer att släppas i år. Inget datum har meddelats än så länge.

Warhammer Vermintide 2 Fatshark