Visste du att...

Gratis expansion och Free Weekend för svenska Vermintide 2

Gratishelg och gratis innehåll

Nytt innehåll till svenska Vermintide 2 har mer än dubblerat antalet spelare.

Chaos Wastes
I tisdags släpptes en gratis expansion till Warhammer Vermintide 2 som heter Chaos Wastes och den blev snabbt poppis bland spelarna. Antalet spelare online var på lanseringsdagen det högsta sedan spelet släpptes 2018 och spelarantalet växte sedan under veckan – fram till helgen. Då passade Fatshark på att göra spelet gratis via en så kallad ”Free Weekend” på Steam och självklart blev det ännu fler spelare.

Om du inte äger Vermintide 2 så är det här självklart ett perfekt tillfälle att testa spelet och skulle det falla i smaken kan man dessutom köpa det till 75 procents rabatt. Vill man även ha första spelet i serien är rabatten 90 procent.

Warhammer Vermintide 2 Fatshark