Visste du att...

Begränsad boxad version av Kholat

Boxar är den nya vinylen

Vinylskivor säljer bättre än CD i USA, men det är kanske inte så konstigt. Igen köper CD, men de som vill vara lite sådär hipsteriga köper vinyl. Den trenden har eventuellt hittat till spelvärlden.

Boxar för finsmakare
Det har börjat dyka upp fler boxade specialversioner av diverse spel. Nyligen var det Y som såg dagens ljus i en samlarversion. Nu har Kholat meddelats komma som boxad version och dessutom i en begränsad upplaga av 3800 exemplar. För den får man hosta upp 30 Euro och då är det Switch-versionen vi pratar om. Det vill säga den som är på bilden ovan. Boxen släpps första kvartalet 2021 och du kan förboka den här.

Med både Playstation 5 och Xbox Series S som inte ens har CD-läsare kan man spekulera i om framtida boxar inte kommer ha skivor, utan kommer att förses med koder och det blir resterande av innehållet som bidrar till samlingen.