Visste du att...

Xbox visade upp indiespel i Stockholm idag

Välkommen Forum Nyheter Xbox visade upp indiespel i Stockholm idag

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #8649
  Gunner
  Gunner
  Forumledare

  ID@Xbox i Stockholm idag

  Ett gäng med indiespel visades idag upp för diverse media på Microsofts kontor i Akalla i Stockholm.

  ID@Xbox
  Xbox har något som heter ID@Xbox och det står för Indie at Xbox. Den här divisionen av Microsoft hjälper mindre utvecklare att synas och nå ut till spelarna. De gör det via exponering i till exempel Xbox-butiken och via sina sociala kanaler, men de gör även evenemang lite här och där i världen.

  Det största evenemanget äger rum på Microsofts huvudkontor och då bjuds först media in och sedan allmänheten. De har även ID-event på Game Developer Conference (GDC) som också får räknas till de större evenemangen. Sedan gör de ett antal lite mindre events, då bland annat i London och Stockholm. Idag var det som sagt Stockholms tur att få kika på lite nya spel från diverse indieutvecklare.

  Nu är det dock inte bara mindre utvecklare som håller till i en källare, utan spel så som Mutant Year Zero och Warhammer Vermintide är också parters. De spelen är välkända, men utvecklarna är relativt små trots allt.

  Här är spelen som fanns på plats
  Hunt: Showdown
  Afterparty
  Void Bastards
  Supermarket Shriek
  Children of Morta
  Lonely Mountains: Downhill
  Giga Wrecker Alt.
  Night Call
  Atomicrops
  CrossCode
  The Good Life
  Minion Masters

  Snabbkik
  Vi gjorde en snabbt runda och kikade spelen ovan. Genomgående känns allt intressant och även om vi inte hade möjlighet att spela alla, så var det många som såg lovande ut. När tillfälle ges kommer vi att recensera så många som möjligt av dem.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Ja Nej