Visste du att...

Xbox pressevent var fullt med nyheter

Välkommen Forum Nyheter Xbox pressevent var fullt med nyheter

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #6962
  GunnerGunner
  Keymaster

  Xbox press event 2018 los angeles

  Xbox bjöd på många nyheter

  Inte bara spel, de har även köpt upp en massa utvecklare och de håller på med Xbox Two.

  Exklusiva spel framöver
  Microsoft ligger steget efter Playstation när det gäller sålda konsoler och så kan de ju inte ha det. Många anser att det beror på att de har för få egna titlar och det förefaller det som de själva tycker också i och med att de har köpt upp ett gäng med utvecklare. Det här kommer innebära exklusiva titlar självklart.

  Xbox press event 2018 los angeles

  Maffigt event
  Presseventen på E3 är alltid maffiga och så var också Microsofts. De har stora skärmar, bra ljud och massor av ljuseffekter. Men när Forza visades upp och de visade upp att det var fyra årstider, då släppte de ner konfetti från taket som skulle simulera höstlöv. Riktigt häftigt – och städarna var säkert minst lika imponerande.

  Xbox press event 2018 los angeles

  Game Pass
  Game Pass blir bättre och bättre. Inte bara gamla spel kommer att finnas på Xbox-tjänsten, utan nu meddelades det att många nya spel kommer att dyka upp där på dag ett.

  Xbox Show Case
  Efter att själva presentationen var klar, då fick ett antal spel visas upp på scenen för media och influencers. Där fanns bland annat svenska inslag i The Division, Unraveled 2 och Warhammer Vermintide 2.

  xbox e3 pressevent los angeles

  Mer om allt
  Det här är en lite snabbskriven artikel och för att inte missa något, kika in på diverse sidor. Det fanns flera lanseringsdatum med mera bland annat.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Ja Nej