Visste du att...

Xbox närvaro kring E3 växer fram

Välkommen Forum Nyheter Xbox närvaro kring E3 växer fram

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #6948
  Gunner
  Gunner
  Forumledare

  xbox E3

  Xbox i Microsoft Live

  Tidigare hette byggnaden Nokia Live, men den har sedan Nokia försvann under en lång period fått nytt namn och det är Microsoft Live. Där arrangerar Xbox sitt pressevent – och det är väl rätt passande.

  Xbox Show Case och Xbox Fan Fest
  Startskottet är presskonferensen som börjar klockan 13.00 på söndag. När den slutar börjar Xbox Show Case på samma plats där media och partners med mera får spela de nya spelen. Det finns även möjlighet att prata med utvecklarna som är de som demonstrerar spelen – inga booth babes här inte. Även om säkert en och annan utställare är relativt söt.

  När Xbox Show Case är klart, då öppnas dörrarna för spelarna och då går evenemanget under namnet Xbox Fan Fest. Allt på samma plats och samma personer, så även spelarna kan prata spel med utvecklarna.

  Dörrarna stängs klockan 23.00 på måndag och då har personalen som visat spelen varit där sedan 09.00, så det blir en lång dag för de som visar spel.

  Vi kommer att skriva om evenemangen på söndag kväll svensk tid, eller förmodligen mitt i natten eller väldigt tidig måndag morgon.

  E3 2018 Xbox

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Ja Nej