Visste du att...

Vi har provat Asus speltelefon – som hastigast

Välkommen Forum Nyheter Vi har provat Asus speltelefon – som hastigast

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #7552
  Gunner
  Gunner
  Forumledare

  Asus gaming mobil

  Asus goes mobile

  Razer kom med sin speltelefon och de kommer med version två inom kort. Asus har också en gaminglur som vi har snabbtestat för en tid sedan.

  Republic of Gamers
  ROG är varumärket bakom telefonen, alltså Asus speldivision. Den är skapad för att göra spelen så bra som möjligt och den går att expandera med bland annat extrabatteri och handkontroller. Vi skippade att spela på den och kände bara hur den var som en daglig telefon. Om det är något man kan gå runt med utan att känna att den är för markant. Eller, vi spelade ett racingspel som flöt på helt felfritt, men det gör det även på sedvanliga telefoner å andra sidan.

  Precis som Razers telefon är den inte liten, men heller inte någon koloss. Den vi provade var snabb och allt flyter på i en jäkla hastighet. Skalet gör – eventuellt – att den är bättre på att ta smällar än många andra telefoner. Dock förmodar vi att glaset även spricker på den här.

  I det stora hela så skulle alla av de som var med och provade telefonen kunna se sig ha en ROG-telefon och det är ett bra betyg. När vi har möjlighet kommer vi att prova lite mer.

  Asus gaming mobil rog
  Baksidan. Den stora klumpen är låsanordningen så vi inte springer iväg med telefonen och alltså inte en del av den.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Ja Nej