Visste du att...

Vi är på Dreamhack i Atlanta

Välkommen Forum Nyheter Vi är på Dreamhack i Atlanta

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #7842
  Gunner
  Gunner
  Forumledare

  dreamhack atlanta

  Dreamhack i Amerika

  Vi är på ursvenska Dreamhack, fast i Atlanta i USA.

  Made in Sweden
  Som de flesta känner till är Dreamhack ett svenskt tilltag och världens största LAN äger rum varje år i Jönköping. Svenskarna insåg för en massa år sedan att det inte finns något sådant i USA och började sakta etablera sig over there.

  USA är en annorlunda marknad och att släpa datorer är inte lika populärt i Amerikat. Därför är LAN-avdelningen rätt liten, runt 1000 platser och de ska vara slutsålda, men det var många platser som stod tomma. Det kan bero på att det är flygkaos i nordvästra delen av landet, men kan också vara så att de som kommer att ha datorplats kommer sent på kvällen eller på lördag.

  dreamhack atlanta

  Annat upplägg
  I och med att jänkarna inte tagit till sig av LAN-upplägget helt ut har Dreamhack varit tvungen skruva lite på upplägget – även om det är samma som på hemmaplan. Fokus hamnar i stället på e-sportandet och expodelen. E-sporten är i och för sig lika stort hemma, men där ses Dreamhack på som ett LAN, här är det ett e-sportevent.

  Expodelen haltar lite
  I jämförelse med andra amerikanska evenemang är inte expodelen, alltså mässavdelningen, av samma klass. Det är ingen lyxig känsla, utan mer loppmarknad. Det är i och för sig inget fel i det, men det är mindre intressanta utställare än på andra mässor. Vill du se nya produkter, nya spel och få en massa prylar med dig hem – åk till valfri PAX-mässa i stället.

  Dreamhack Atlanta

  Tv-spel
  Det är inte mycket att hurra för om man är en konsolspelare. Det sexigaste man hittar är avdelningen i bilden ovan. Sonys lilla yta som inte ser speciellt lyxig ut alls och konstigt nog bara visar saker som man ser överallt och på alla system; Fortnite. Okej, spelet är superpoppis, men borde inte Sony visa saker man inte ser överallt och inte kräver en Playstation 4 för att kunna spela?

  Dreamhack Winter vs Dreamhack Atlanta
  I matchen mellan evenemangen vinner Winter i Jönköping på solklar knock. Det är roligare i Sverige, fler folk i rörelse på insidan, starkare odör, mer blinkande datorer och tightare arrangemang.

  dreamhack atlanta

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Ja Nej