Visste du att...

Twitchcon kommer till Europa 2019

Välkommen Forum Nyheter Twitchcon kommer till Europa 2019

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #7857
  Gunner
  Gunner
  Forumledare

  Twitchcon Europa

  Twitchcon kommer till Europa

  Berlin bli platsen för världens genom tiderna första europeiska Twitchcon

  San Francisco, San Diego, Long Beach och San Jose
  Det är alla platser som Twitchcon hållits på hittills. Nu kommer alltså de strömmande kändisarna att få chansen att få visa upp sig på hemmaplan också. Eller, närmare än USA. Komiskt nog i ett land där engelskan inte alltid är på topp, vilket kan göra att det blir en väldigt tysk tillställning likt Gamescom i Köln.

  13-14:e april
  Twitchcon Europe äger rum på Citycube i Berlin, från 13 april till 14 april.

  “Twitchcon skapades för att fira och inspirera alla som är delaktiga i Twitchs community. Det är ett pulserande, växande och globalt community och vi är exalterade över att för första gången ta TwitchCon till Europa. Det kommer att finnas många likheter från TwitchCon i USA men samtidigt tar vi inspiration från platsen och de olika kulturerna i hela regionen för att säkerställa att upplevelsen är relevant för alla besökare” sade Kate Jhaveri, Marknadschef på Twitch.

  Berlins geografi gjorde att valet föll på dem
  Twitch berättar att de valde Berlin baserat på dess centrala läge och Tysklands anseende som en av de främsta länderna när det kommer till både streamers och tittande. Berlin är idealiskt vad gäller närhet till attraktioner och boende samt dess tillgänglighet för de som reser från andra länder.

  Ytterligare detaljer om TwitchCon Europe som biljettförsäljning, innehåll, partnerframträdanden, utställare, programschema och mer kommer att presenteras de kommande månaderna via des hemsida.

  San Jose 2018
  Här kan du läsa om HYPE.ses Twitchcon-besök bara för några veckor sedan.

  twitchcon

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Ja Nej