Visste du att...

Playstation 4 i Turkish Airlines lounge

Välkommen Forum Nyheter Playstation 4 i Turkish Airlines lounge

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #6674
  Gunner
  Gunner
  Forumledare

  Turkish Airlines Lounge Istanbul Playstation 4

  PS4 i loungen

  På väg mot Sydney stannade vi till i Turkish Airlines Lounge i Istanbul och blev imponerade. Mycket imponerande. Förutom att den är gigantisk i två våningar, så fanns det små restauranger där allt var gratis. Pizza och japanskt bland annat, hur många efterrätter man ville ha bestående av allt från tårtor till kakor, vilket typ av kaffe man än vill ha och så en massa kylskåp med fritt fram att dricka hur mycket man vill. Lite som himmelriket skulle man kunna säga.

  Playstation
  På våning två, som är en mycket lyxig trappa ner, fanns två stycken Playstation 4-enheter. Den ena hade Fifa och den andra NBA. Två kontroller per enhet och de båda Playstation 4:orna fanns i plexiglaslådor med lite färgglada fläktar. Både praktiskt och snyggare för display.

  Det är kul att se att tv-spel bli en lyxig upplevelse och att de inte bara är till för att barnen ska ha något att göra. Det här var en setup för att vem som helst skulle kunna spela och de som begagnade enheterna var vuxna som såg ut att vara hemma på spelandet.

  Bästa loungen
  Av alla lounger vi har besökt, så är nog Turkish Airlines den bästa. Se till att ha någon timme mellan planen om du reser via Istanbul. Loungen är tillgänglig för alla som flyger Turkish i business och de som har Star Alliance Guld eller högre.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Ja Nej