Visste du att...

Diablo III: Eternal Collection-bundle till Switch i november

Välkommen Forum Nyheter Diablo III: Eternal Collection-bundle till Switch i november

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #7659
  Gunner
  Gunner
  Forumledare

  Nintendo switch diablo 3 bundle

  Nintendo Switch-bundle med Diablo III: Eternal Collection den 2:a november

  Djävulen är bokstavligen inristad på den Nintendo Switch som ingår i det nya hårdvarupaketet som släpps i Sverige den andra november. Eller i alla fall Diablo III.

  Unik design och en väska
  Ingen cykel på köpet, men en väska. Förutom själva Nintendo Switch-konsolen med Diablo III-design man också med en väska med Diablo III-tema.

  diablo switch bundle carry bag väska

  Själva konsolen
  Konsolen är självklart det viktigaste och den ser ut som nedan. Vare sig man är ett fan av Diabloo III eller inte, så är det en tjusig konsol.

  switch diablo iii
  Nintendo Switch med Diablo III-design.

  Unika föremål för Switch-ägare
  Diablo III: Eternal Collection innehåller hela det klassiska spelet samt expansionerna Rise of the Necromancer och Reaper of Souls. Utöver det kommer de som spelar Nintendo Diablo via Switch att få exklusiva föremål. De är saker från The Legend of Zelda-serien, som till exempel Ganondorf Transmog Armor, en följeslagare i form av en Cucco och en Golden Triforce Portrait Frame.

  I Diablo III: Eternal Collection kan spelare välja mellan sju olika klasser. Du kan vara en barbar, korsriddare, demonjägare, munk, nekromantiker, häxdoktor eller trollkarl. Sen är det bara att bege dig ut på ett mörkt och minnesvärt äventyr där du krossar demoner och hittar mängder med loot.

  En trailer.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Ja Nej