Den här sidan är anpassad för browsers med ordentligt CSS-stöd. Uppgradera din browser.
Inloggade: 0

Ape Academy 2

Utgivare: Sony

Åldersgräns: 3 år

Datum: 2007-01-03

Genre: Minispel

Antal spelare: 1

Text: Gunner

Aporna är tillbaka i sitt andra spel på Sony PSP - med lite tur blir det inte ett tredje.
När jag kom i kontakt med Sony PSP för första gången någonsin, vilket var i London ett bra tag innan den lilla mojängen lanserades, var ett av spelen jag fick prova Ape Academy. Direkt när jag provade det kände jag en känsla i kroppen, en känsla som sade att det här var ett spel – som jag aldrig kommer att spela. Fy för den lede. Och tro det eller ej, det kommer en uppföljare på det.

I uppföljaren har det adderats innehåll och lite nytt upplägg för att få det att vara mer stimulerande. Men vet ni vad? Det räcker inte, det är fortfarande ett skitspel. Dessa apor kanske kan uppfattas som söta, men det är väl också allt. För att inte dra en allt för snabb slutsats, lät jag en 12-årig tjej prova spelet. Hon tröttnade på tio minuter och frågade om det fanns något annat att spela. Okej, jag lät henne inte testa det för att vi skulle vara rigorösa, jag behövde något att roa henne med och trodde att det här skulle gå hem på min nya rosa PSP.

Så, kortfattat, Ape Academy 2 är ett spel man lätt kan leva utan.
Betyg: 1 - Dåligt

Läsarnas betyg

Läsarkommentarer

Fragge
4 jan 07 kl. 04:44
Jag har visserligen bara lirat ettan, men det är riktigt kul att spela, med alla små minispel. Vissa förstår man inte alltid, men det är absolut inte dåligt.

Men jag har ju inte lagt ut 500 spänn på det heller.

Logga in för att kunna kunna skriva en kommentar.

Snabbkoll