Den här sidan är anpassad för browsers med ordentligt CSS-stöd. Uppgradera din browser.
Inloggade: 0

Ghost’n Goblins

Utgivare: -

Åldersgräns: 3 år

Datum: 2005-04-30

Genre: Plattform

Antal spelare: 1

Text: Gunner

Klassiska Ghost’n goblins har fått nytt liv som mobilspel.
Tidigare var Gameboy Advance en plattform där gamla spelkoncept återupplivades, nu verkar det som om mobiltelefonerna blivit det nya hemmet för dessa ofta bortglömda spel.

Det fullständigt kryllar av klassiker blandat med nyare varianter av klassiker där man kan köpa mobilspel - till exempel via sin telefonoperatör. Ghost’n goblins är en gammal favorit som jag spelat många timmar med ömsom belåtenhet och ömsom frustration. Med telefonspelet i handen känner jag mig som hemma på en gång, det i alla fall tills jag började spela.

Kontrollen är alltid den svagaste punkten på mobilspel och på den Sonyericsson V800 jag använder mig av för att testa är det ingen skillnad. Spelet är inte svårt i grund och botten utan det är väldigt simpelt uppbyggt. Det är ett 2D-actionplattformsspel och kräver ingen koll på djupled. Trots det blir det snabbt ganska komplicerat att spela på siffertangenterna i kombination med det runda styrdonet.

Grafiken är ganska sparsam, men då det är en klassiker hör det nästan till – annars hade det varit en uppdaterad klassiker och de är överlag riktigt onödiga titlar. Ghost’n Goblins är ett trevligt spel men det känns förlegat och det kan bero på att det är precis vad det är.
Betyg: 2 - Okej

Läsarnas betyg

Läsarkommentarer

Recensionen har ännu ej kommenterats.

Logga in för att kunna kunna skriva en kommentar.

Snabbkoll