Den här sidan är anpassad för browsers med ordentligt CSS-stöd. Uppgradera din browser.
Inloggade: 0

Mario Smash Football

Utgivare: Konami

Åldersgräns: 3 år

Datum: 2005-12-17

Genre: Action

Antal spelare: 4

Text: Gunner

Mario är inte bara en äventyrare. Han utövar sporter med bravur, tidigare har han visat var skåpet ska stå i både tennis och golf. Nu visar han tidigare gömda talanger inom fotboll.
Eftersom det är ett Mario-spel handlar det inte om någon simulator, utan det är sporten kryddad med en massa arkadaction. Här har varje spelare en egen specialkunskap som gör att de skjuter hårdare med mera.

Som enspelarspel gör sig Mario Smash Football inte alls. Det är faktiskt rätt duktigt tråkigt att spela själv. Varning varning. Har du andra som du brukar spela mot, då är det en helt annan sak. Precis som de hederliga NBA Jam-spelen gör det sig bara med mänskliga motståndare.

Man bör vara minst två för att det ska bli kul, men gärna fyra. Det blir mycket tjo och tjim på det sättet. Det är när tv-spel är sociala som de gör sig bäst för icke hardcore-spelare och det här är ett sånt spel. Det är lätt att börja spela, det kräver inte så mycket av spelaren - en massa tur är bra bara det - och matcherna blir snabbt mycket jämna.

Betygen pratar vi inte om, de talar för sig själv, men i det här fallet så ska det i alla fall påtalas. Spelar du ensam, hoppa över spelet. Har du massa vänner och flera joypads, då är det här ett spel att kika närmare på.
Betyg: 2 - Okej

Läsarnas betyg

Läsarkommentarer

Marcus_90
26 mar 06 kl. 22:21
kan inte hålla med om betyget. tyvärr.
MartinK
20 feb 06 kl. 16:10
Nej, inte ens när man var uttråkad på DH i vintras var detta ett bra tidsfördriv. Enkelt att göra mål när man väl lärt sig tricket och sedan kan man gå och byta spelet igen. Håller inte många timmar!

Logga in för att kunna kunna skriva en kommentar.

Snabbkoll