Den här sidan är anpassad för browsers med ordentligt CSS-stöd. Uppgradera din browser.
Inloggade: 0
Dags för den årliga uppdateringen :D

Måndag 19 januari, 2009

Sedan jag laddade hem Super Street Fighter II Turbo: HD Remix så har mitt gamla intresse för SF verkligen vaknat. Jag var väldigt bra på SF2 Turbo till SNES och takterna sitter väl i någotsånär även om SixAxis-kontrollen gör att min tumme inte mår så bra efter några timmars spelande. Har därför bokat en Tournament Edition Street Fighter IV sticka för ringa 1600:-, väldigt hypad inför det spelet.

Småspelar även Little Big Planet då och då, ett spel som jag verkligen är kluven om, kontrollen är verkligen URDÅLIG jämfört med vilket annat kvalitativt plattformsspel som helst medan det finns så mycket annat underbart, kreativt och nyskapande.

Annars är väl det senaste jag spelade igenom Dead Space som avverkades för ett par veckor sedan. Ganska lagom långt, lite linjärt och repetitivt men på det stora hela en enorm överraskning, ett av förra årets bästa spel helt klart.

Singstar har för övrigt börjat bli nyårstradition här Svärföräldrarna som aldrig spelar något har varit här ett par nyår i rad och sjungit för full hals, mycket underhållande måste jag säga Kul för dem att det kommit en ABBA-version där de kan typ alla låtar utantill, haha.

Nåväl, det får räcka för denna gång, ska försöka uppdatera lite oftare hädanefter men jag kan inte lova något

Ha det gott och dra iväg ett mess om det är nåt ni funderar över.

Anders

ps. Ladda hem SSF2THDR och lägg till EndySWE på PSN så kör vi hårt

Snabbkoll