Den här sidan är anpassad för browsers med ordentligt CSS-stöd. Uppgradera din browser.
Marknaden
« Föregående
Visar inlägg 1-4 av 4
Nästa »
Säljer ett hyfsat ovanligt tangentbord
Inlägg: 1724
Kom på att det kanske finns någon intresserad på hype så ger det en chans.

Har ett Ducky YYY med MX Red och graverade tangenter över från i julas då flickvännen föredrog en mer normalfärgad SHINE3 framför denna. Något om att den inte stack ut mot den gulaktiga faner hon har på jobbskrivbordet.

Endast använd någon dag innan hon bestämde sig för det andra. Märkväl att båda valen var utan numpad (TKL) och med MX Red så det var bara utseendet som låg bakom. Hade själv tagit den om jag inte gått till att använda tangentbord modell mindre både på jobbet och hemma.

Är en sån här: http://www.inet.se/produkt/6606911/ducky-yyy-tkl-mx-red-engraved-pbt

1200 kanske? PM går bra men kan ta någon dag innan jag svarar.

Har också en kbt pure pro med MX Red och två uppsättningar tangenter (PBT och ABS see-through) om det är mer intressant.

casualcore wnkr | slayer of threads
Inlägg: 997
Ser ju lite coolt ut, men dyrt för ett tangentbord känner jag
Jag ser ju inte längre a,s,d,w (samt halva space slitet) på mitt så snart dags för ett nytt.

http://www.blackjackinfo.se
Inlägg: 1724
Det är dyrt helt klart men jag måste säga att jag numera inte kan tänka mig något annat. Blir än dyrare om man byter ut stabilisatorplattan, skalet och tangenterna.

Började tänka att det är värt att investera i ett bra tangentbord när jag ändå jobbar så mycket vid datorn och på den vägen blev det att jag har alldeles för många och behöver sälja av ett par. Är så förtjust i 60%-borden nu att jag inte vet om jag kommer kunna byta till ergodox som var min ursprungliga tanke. Blir i helgen klar med den andra och borde ge dem lite tid för att utvärdera och avgöra om de ska behållas eller säljas.

casualcore wnkr | slayer of threads
Inlägg: 1724
Eftersom ingen har köpt det fina tangentbordet ännu passade jag på att använda lite bitar för att göra något slags påsktema till det på jobbet. Den andra pokern är för hem och resor.

http://imgur.com/a/gpleb

casualcore wnkr | slayer of threads
« Föregående
Visar inlägg 1-4 av 4
Nästa »
Skriv ett inlägg

Du måste vara inloggad för att kunna skriva ett inlägg. Logga in här.